Bootcamp Uitgeest Recensie

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bootcamp Uitgeest Recensie.

Op advies van de fysiotherapeut ben ik gaan sporten bij Bootcamp Aardenburg. Eigenlijk vond ik dat best wel spannend, want zou mijn lijf dat wel aan kunnen? Nou zeker wel! Dit had ik veel eerder moeten doen! Je kan namelijk op elk niveau mee doen met de lessen en lukt een oefening niet, dan weet Kees altijd wel een passende vervangende oefening. Door de verschillende lessen en de afwisseling binnen de les verveeld het nooit. Inmiddels ben ik hele kilo’s en cm kwijt, maar bovenal wordt mijn lijf steeds sterker en kan het bijna alles weer aan! Sporten bij Bootcamp Aardenburg kan ik iedereen aanraden!

Welke locaties is de bootcamp.

-Uitgeest/Heemskerk/ Beverwijk / Assendelft.

 

 

Bekijk onze andere berichten

Bootcamp uitgeest

Bedrijfsbootcamp voor fit personeel.

Bedrijfsbootcamp voor fit personeel. Bedrijfsbootcamp voor fit personeel en een gezonde teamspirit Kees Aardenburg verzorgt bedrijfsbootcamps. Met zijn bootcamper rijdt hij naar bedrijven, waar hij

Sporten op kantoor

Sporten op kantoor Sporten op kantoor. Met deze 4 tips zorg je ervoor dat je veel fitter op het kantoor verschijnt. Meer bewegen op kantoor.