Recensie Nienke Laus Personal training heemskerk

personal training heemskerk

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Recensie Nienke Laus

Na 2 zwangerschappen en vele kilo’s erbij was het hoog tijd voor verandering. Na een korte zoektocht kwam ik bij Bootcamp Aardenburg uit, Kees bied als een van de weinige in de regio een breed scala aan mogelijkheden aan: bootcamp in de buitenlucht, personal training (op locatie), een divers aanbod qua lessen, locaties en training. Precies waar ik naar op zoek was, geen excuses meer dat er geen geschikte tijd of locatie te vinden was. In juni 2019 zijn wij gestart met een duo-personal training traject. Wij hebben 6 maanden lang met heel veel plezier met Kees getraind, deskundige begeleiding, humor, uitdagend en geen training hetzelfde. Met zijn positiviteit weet Kees altijd wel een lichtpuntje te vinden, zelfs al heb je even een wat mindere week qua resultaat. Kees weet je iedere keer weer opnieuw te motiveren en zorgt ervoor dat doelen haalbaar zijn: kleine aanpassingen en hij denkt met je mee zodat het ook makkelijk toepasbaar is, geen excuses.
Inmiddels vele kilo’s lichter, een positiever zelfbeeld en met onze doelen behaald, heb ik mijn PT-abonnement omgezet in een bootcamp abonnement en sport ik nog steeds met heel veel plezier bij Bootcamp Aardenburg, lekker in de buitenlucht en geen les hetzelfde. Het enthousiasme van Kees en Bram zorgen iedere keer weer voor een heerlijke bootcamptraining.

Personal training heemskerk

Bekijk onze andere berichten

Bootcamp uitgeest

Bedrijfsbootcamp voor fit personeel.

Bedrijfsbootcamp voor fit personeel. Bedrijfsbootcamp voor fit personeel en een gezonde teamspirit Kees Aardenburg verzorgt bedrijfsbootcamps. Met zijn bootcamper rijdt hij naar bedrijven, waar hij

Sporten op kantoor

Sporten op kantoor Sporten op kantoor. Met deze 4 tips zorg je ervoor dat je veel fitter op het kantoor verschijnt. Meer bewegen op kantoor.