Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Recensie Vera Janssen

In het verleden heb ik meerdere keren een sportschoolabonnement afgesloten, maar na een aantal weken had ik niet meer de motivatie om naar de sportschool te gaan. Ik sportte in mijn eentje en dan bedacht ik allerlei excuses om niet te gaan. Een paar maanden geleden ben ik samen met mijn vriend begonnen met sporten bij Bootcamp Aardenburg. Bij Bootcamp Aardenburg sport je in de buitenlucht in een leuke groep. Dit is precies wat ik nodig heb! Zelf vind ik hardlopen moeilijk, maar door de motiverende woorden van de groep en trainer probeer ik elke keer een stapje meer te zetten. Ook is het prettig dat de trainer vervangende oefeningen biedt als je bijvoorbeeld last van je schouder of knie hebt. Zo kan je toch meedoen met de groep. Bootcamp Aardenburg is zeker een aanrader!

Locatiesproefles 

Bekijk onze andere berichten

Bootcamp uitgeest

Bedrijfsbootcamp voor fit personeel.

Bedrijfsbootcamp voor fit personeel. Bedrijfsbootcamp voor fit personeel en een gezonde teamspirit Kees Aardenburg verzorgt bedrijfsbootcamps. Met zijn bootcamper rijdt hij naar bedrijven, waar hij

Sporten op kantoor

Sporten op kantoor Sporten op kantoor. Met deze 4 tips zorg je ervoor dat je veel fitter op het kantoor verschijnt. Meer bewegen op kantoor.